HET NIEUWE VERZEKEREN

Wij geloven dat het anders kan!

De verzekeringsmarkt van vandaag

Er zijn eigenlijk nog maar een paar grotere verzekeraars in Nederland die wagenparken verzekeren. Hun benadering van de markt vertoont ook steeds meer gelijkenis: premieverhoging. Dat lijkt tegenwoordig de standaardoplossing in de markt te zijn, waar iedereen van profiteert. Behalve u, als klant.

Interne druk om premie te verhogen
In de huidige keten streeft de verzekeraar naar een lage kostenratio en temidden van alle kostenstijgingen, is de eenvoudigste oplossing om de premie verder te verhogen. Dat is veel eenvoudiger en goedkoper dan intensief portfoliomanagement om de schadelast te verlagen. Van die premieverhogingen profiteren ook veel andere schakels in de keten, omdat hun inkomsten bestaan uit een percentage van de premie.

Niemand wil investeren voor een ander
Klanten ervaren daardoor weinig actieve ondersteuning bij het verlagen van de schadelast en het bevorderen van verkeersveiligheid. Zij hebben het gevoel er alleen voor te staan. Bovendien, als klanten zèlf maatregelen nemen om de schadelast te verminderen, merken zij daar niet direct de voordelen van. De premies zijn volgend jaar zeker niet lager. Niemand lijkt bereid te zijn om te investeren in het verminderen van de schadelast. Veel ‘ketenpartners’ zijn terughoudend met investeringen in schadelastvermindering, aangezien data-analyse en actuariële expertise extra kosten met zich meebrengen. In de traditionele verzekeringsketen heeft nu eenmaal niet iedereen hetzelfde belang. En u als klant, u betaalt de rekening.

Bij Self-insurance Group geloven wij dat dit heel anders kan.

Self-insurance Group

In vier stappen naar voordeliger en duurzamer verzekeren.

Nieuwsgierig naar de voordelen die wij te bieden hebben? Neem als eerste stap contact met ons op, wij komen graag bij u langs.

Analyseren

Vervolgens gaan wij dieper in op onze aanpak voor uw organisatie. Daarnaast vragen wij u om uw schadecijfers op te vragen bij uw verzekeraar of tussenpersoon en deze naar ons te sturen.

Bespreken plan van aanpak

In ons plan van aanpak ziet u precies welke kosten wij doorberekenen en welke niet. Wij streven naar maximale transparantie, zodat u volledig inzicht heeft in de kosten en aanpak.

Blijven verbeteren

U kunt rekenen op maandelijkse opvolging door middel van diepgravende analyses. Samen bespreken we de mogelijkheden om uw schadelast te verlagen en de mogelijke inzet van verdere tools. U zit zelf aan het stuur en maakt uw eigen keuzes. Geen onaangename verrassingen meer en volledige controle.

Wat onze klanten zeggen

Testimonials

Preventie en hulpverlening

Onze partners

Scroll naar boven